A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Онлайн-ресурси щодо підтримки педагогічних працівників в галузі психології

Дата: 16.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 575

                            Онлайн-ресурси щодо підтримки педагогічних

працівників в галузі психології

 


  Онлайн-курс "Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти" -   Навчальний курс для директорів шкіл та педагогів, в якому можна отримати поради щодо   організації системної роботи у закладі з попередження булінгу, як правильно педагогам   реагувати на прояви булінгу, які інструменти   застосувати.


 Онлайн-курс "Недискримінаційний підхід у навчанні" - Навчальний курс для керівників   шкіл, вчителів початкових класів, який познайомить з практичними порадами: як скласти   план дій для протидії булінгу, як створити школу, дружню до кожної дитини.

 


 Освіта.UA - інтернет-сайт присвячений освіті в Україні та за кордоном.

 


  Електронний курс "Вирішую конфлікти та будую мир навколо себе" -   Рекомендовано як   учням середніх та старших класів, так і педагогічним   працівникам.  Передбачено   отримання сертифіката.

 

 

 


  УФ "Благополуччя дітей" - Фонд працює переважно з педагогами, психологами,   фахівцями  соціальної сфери та родинами. Розробляє методичні та інформаційні                                                               матеріали, готує тренерів та фахівців-освітян.


"Центр Знань" - ця інформаційна онлайн-платформа для  фахівців, що працюють з підлітками, в тому числі з           уразливими і з груп ризику, яка містить матеріали з навчання, консультування та тестування.

 


Сайти:

"Моя дитина" - Цей сайт може бути корисним для практичних психологів, соціальних педагогів, педагогічних працівників, на якому багато корисних порад щодо подолання проблем у виховання та навчанні дітей.

АІС "Я - психолог" - Це автоматизована інформаційна система (АІС), яка  розроблена для полегшення роботи практичного психолога та соціального педагога.

"МБО Служба порятунку дітей"  - Сайт спрямовує свої зусилля на боротьбу з насильницькою поведінкою дорослих. Розрахований для вчителів, практичних психологів, соціальних педагогів, батьків, на якому можна ознайомитися з практичними порадами, матеріалами для викладання, пройти онлайн-навчання, переглянувши вебінари, презентації та підвищити кваліфікацію з даного питання.

"Ла Страда Україна" - Громадська правозахисна організація, яка працює для забезпечення ґендерної рівності, миробудування, запобігання ґундерно зумовленому насильству, зокрема, домашньому насильству, протидії торгівлі людьми та забезпечення прав дітей, сприяючи впровадженню стандартів прав людини в усіх сферах життя суспільства та держави.

"Дитячий психолог" - Сайт для батьків та дитячих психологів, на якому можно ознайомитися з матеріалами для роботи психолога та корисними порадами на різні випадки.

"Емпатія. Про" - Це інформаційний ресурс, покликаний підвищувати обізнаність та ініціювати суспільний діалог емпатію. Тут акумулюється інформація про ресурси та ініціативи, націлені на розвиток емоційного інтелекту, емпатії, мирного вирішення конфліктів та формування сильних рис характеру у дітей та дорослих.

"Про школу" - Це сайт, на якому вчителі можуть отримати безкоштовну юридичну онлайн-консультацію.

"Коло сім’ї" - На цьому сайті ви знайдете різні публікації - буклети, статті, брошури, книги.

Освіта UA. - Форум педагогічних ідей "УРОК".- На цьому сайті ви знайдете різні  розробки занять, тренінгів, корекційно-розвиткових програм, семінарів, а також статті на різну тематику.

"Психологіс. Енциклопедія практичної психології.


« повернутися

Вхід для адміністратора