A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Затверджено програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Почути голос дитини: культура демократії в дошкіллі»

Дата: 25.10.2021 16:39
Кількість переглядів: 156

 

Затверджено програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Почути голос дитини: культура демократії в дошкіллі»

Програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Почути голос дитини: культура демократії в дошкіллі» (далі – Програма) розроблено у рамках меморандуму про співпрацю між Державною установою  «Український інститут розвитку освіти» та Європейським центром імені Вергеланда у напрямі  розроблення та апробації інноваційних матеріалів із розвитку громадянської компетентності для закладів дошкільної освіти та у рамках реалізації Базового компоненту дошкільної освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 12 січня 2021 року № 33.

Навчання за Програмою відбуватиметься на навчальній платформі Європейського центру ім. Вергеланда https://e-learning.theewc.org, яка розроблена із залученням міжнародних та вітчизняних експертів. Проєкт реалізовується Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» та Європейським центром ім. Вергеланда у партнерстві з Державною установою «Український інститут розвитку освіти».

Далі за посиланням: https://uied.org.ua/zatverdzheno-programu-pidvishhennya-kvalifikaczi%d1%97-pedagogichnih-praczivnikiv-zakladiv-doshkilno%d1%97-osviti-pochuti-golos-ditini-kultura-demokrati%d1%97-v-doshkilli/


« повернутися

Вхід для адміністратора