A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

17.12.2021 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), відбувся методичний івент

Дата: 17.12.2021 15:25
Кількість переглядів: 71

17.12.2021 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), відбувся методичний івент на тему: «Шляхи підвищення якості підготовки до ЗНО - 2022 року з української мови та літератури: проблеми, виклики, перспективи. Сучасний урок: вимоги до методів навчання і їх комплексного поєднання. Мотив, самомотивація, мотивація - як засоби спонукання учнів. Цілі компетентнісної освіти і шляхи формування - сучасний орієнтир освітнього процесу».

Під час онлайн-засідання було представлено презентації:

1. "Підготовка до ЗНО-2022 з української мови та літератури: поради, інструменти і методики" (відповідно до матеріалів онлайн-мастерні у межах методичного хакатону) (Цовма Н.В., голова ТМО, вчитель української мови та літератури Дублянського ліцею).

2. Сучасний урок: вимоги до методів навчання і їх комплексного поєднання. (Вдовенко І.М., вчитель української мови та літератури Краснокутського ліцею).

3. "Цілі компетентнісної освіти й шляхи її формування - сучасний орієнтир освітнього процесу" (Таран Л.М., вчитель української мови та літератури Краснокутського ліцею).

4. "Мотив, самомотивація, мотивація - як засоби спонукання учнів до продуктивної пізнавальної діяльності на уроках української мови та літератури" (Помінчук О.Г., вчитель української мови та літератури Качалівського ліцею).

Координатор ТМО української мови та літератури - Шпарага А.В., консультант КУ "Краснокутський ЦПРПП".

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 18 вчителів з 14 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 

Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора