A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Інформація щодо друку підручників у 2022 році

Дата: 06.04.2022 14:13
Кількість переглядів: 56

 

Інформація щодо друку підручників у 2022 році

 

Відповіді на запитання щодо друку підручників у 2022 році.

1. Місцеві органи управління у сфері освіти направили інформацію щодо потреби в підручниках для учнів 9-х класів до Академії. Чи чекати нам підручники?

Працівниками Академії було зведено потребу в підручниках для учнів 9-х класів закладів загальної середньої освіти по області. Узагальнену інформацію своєчасно надіслано до ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Але, зважаючи на обставини, підручники для 9-х класів друкуватися у поточному році не будуть. Користуємося тими, що є в наявності.

2. Підручники для учнів 5-х класів теж не будуть видаватися у 2022 році?

Підручники для учнів 5-х класів є підручниками для Нової української школи, і мають бути виданими за новим державним стандартом. Як повідомили в ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Міністерство освіти і науки України докладає зусиль до того, щоб надрукувати у 2022 році нові підручники для учнів 5-х класів закладів загальної середньої освіти. Якщо це відбудеться, терміни замовлення, друку та надходження нових підручників до регіонів будуть оголошені.

3. Бібліотечні фонди у багатьох закладах освіти було втрачено. Чи отримають такі школи підручники для учнів 1-11-х класів? Якщо так, то в якій кількості?

Як повідомили в ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», буде створено програму перерозподілу підручників між областями. В свою чергу, здійснимо перерозподіл підручників в межах області. Звичайно, забезпечити кожного учня повним комплектом підручників буде важко. Тому рекомендуємо користуватися PDF-версіями, розміщеними на сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за посиланням:  https://imzo.gov.ua/pidruchniki/elektronni-versiyi-pidruchnikiv/


« повернутися

Вхід для адміністратора