A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

22.12.2021 на платформі Google Meet для вчителів біології в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), був проведений вебінар на тему: «Формування особистості з науковим світоглядом, здатної до цивілізованої взаємодії з природою»

Дата: 22.12.2021 14:08
Кількість переглядів: 121

22.12.2021 на платформі Google Meet для вчителів біології в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), був проведений вебінар на тему: «Формування особистості з науковим світоглядом, здатної до цивілізованої взаємодії з природою». Під час онлайн-засідання було представлено презентації: 

1."Робота в інклюзивних класах"  - Даценко О.А., голова ТМО, вчитель біології Краснокутського ліцею; 

2. "Інструмент для дистанційного навчання"  - Шатохіна Н.О., вчитель біології В'язівського ліцею; 

3. "Новітні зміни в таксономії та їх відображення у програмі ЗНО у біології" - Даценко О.А., голова ТМО, вчитель біології Краснокутського ліцею. Координатор ТМО біології - Аліна ТОКАР, психолог КУ "Краснокутський ЦПРПП". В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 13 вчителів із 13 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". Щиро дякуємо за участь! Сподіваємось на подальшу співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора