A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

30.08.2021 на платформі Google Meet для педагогічних працівників Краснокутської територіальної громади у межах серпневого педагогічного тижня у 2021 відбулася  локація за напрямом: "Початкова школа. Ефективна початкова школа, як передумова якісного

Дата: 30.08.2021 07:11
Кількість переглядів: 74

 

 

30.08.2021 на платформі Google Meet для педагогічних працівників Краснокутської територіальної громади у межах серпневого педагогічного тижня у 2021 відбулася  локація за напрямом: "Початкова школа. Ефективна початкова школа, як передумова якісного впровадження Державного стандарту базової середньої освіти". На початку онлайн-засідання Н.М. Білецька, голова ТМО вчителів початкових класів, ознайомила всіх присутніх з матеріалами обласного науково-методичного семінару. Вчителі початкових класів: Каліберда Л.П та Грибенюк О.О. у своєму виступі окреслили питання щодо професійного стандарту вчителя та оновлення свідоцтв досягнень для 1-2 і 3-4 класів 2021/2022 н.р. Вчителі, які в 2020/2021 н.р. працювали з 1-м класом (Сватенко Н.Г., Клочан В.І., Полежака Ю.О., Соловей Т.Т.)  з присутніми на засіданні колегамисвоїм досвідом роботи в НУШ, проаналізувавши свою роботу. А на завершення локації вчителі початкових (Білик Л.І., Лучка С.І., Бобошко Н.А., Діанова В.А., Степанова В.О.) представили відеопрезентації та відеоролики по підготовці освітнього середовища до роботи в НУШ.

Координатор ТМО вчителів початкових класів - Рибак Олена Володимирівна, директор КУ "Краснокутський ЦПРПП". Щиро дякуємо всім освітянам за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

          


« повернутися

Вхід для адміністратора