A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

30.08.2021 на платформі Google Meet для педагогічних працівників Краснокутської територіальної громади у межах серпневого педагогічного тижня у 2021 відбулася локація за напрямом: "Природничо-математичні дисципліни. Нова українська школа: перехід на

Дата: 30.08.2021 08:54
Кількість переглядів: 108

 

30.08.2021 на платформі Google Meet для педагогічних працівників Краснокутської територіальної громади у межах серпневого педагогічного тижня у 2021 відбулася локація за напрямом: "Природничо-математичні дисципліни. Нова українська школа: перехід на наступний рівень, впровадження нового Державного стандарту". На локації було розглянуто питання щодо сутності інновацій в освіті в умовах впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти. Голови ТМО: Трушик Я.В., Поповічук В.В., Михайлова Т.І., Момот Н.В., Шатохіна Н.О., Киргач Л.В., Бєлєнкова Л.О., Мальована Н.І., Сидоренко О.В. окреслили пріоритетні завдання для вчителів природничо-математичних дисциплін щодо формування ключових компетентностей у сучасних учнів. 

Координатори ТМО: Бреславська Наталія Григорівна та Шпарага Аліна Вікторівна, консультанти КУ "Краснокутський ЦПРПП"; Токар Аліна Леонідівна, психолог КУ "Краснокутський ЦПРПП".

Щиро дякуємо всім освітянам за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора