A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

МОН затвердило типову програму підвищення кваліфікації асистентів учителів «Професійна діяльність асистентів учителів в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти»

Дата: 16.09.2021 11:12
Кількість переглядів: 235

Міністерство освіти і науки України затвердило типову програму підвищення кваліфікації асистентів учителів «Професійна діяльність асистентів учителів в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» (далі – Програма). Про це йдеться в наказі №981 від 13.09.2021р.

Програму розроблено Державною установою «Український інститут розвитку освіти» відповідно до Оперативного плану Міністерства освіти і науки України на 2021 рік, та з метою підвищення рівня загальних і професійних компетентностей асистентів учителів у рамках реалізації в закладах загальної середньої освіти Державного стандарту базової середньої освіти,  Програму укладено за такими темами:

  • реалізація Концепції Нової української школи на рівні базової середньої освіти;
  • комфортний і ефективний перехід учнів з особливими освітніми потребами від початкової до базової освіти;
  • ролі та завдання асистентів вчителів в умовах інклюзивного навчання на рівні базової середньої освіти;
  • стратегії педагогічної підтримки здобувачів базової середньої освіти в умовах інклюзивного навчання;
  • використання цифрових технологій та навчання з використання технологій дистанційного навчання. Далі за посиланням: https://uied.org.ua/mon-zatverdilo-tipovu-programu-pidvishhennya-kvalifikaczi%d1%97-asistentiv-uchiteliv-profesijna-diyalnist-asistentiv-uchiteliv-v-umovah-realizaczi%d1%97-derzhavnogo-standartu-bazovo%d1%97-seredn/

« повернутися

Вхід для адміністратора