A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

06.10.2021 на платформі Google Meet для вчителів фізичної культури, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), відбувся методичний івент на тему: "Нова українська школа: особливості роботи вчителя фізичної культури".

Дата: 06.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 79

06.10.2021 на платформі Google Meet для вчителів фізичної культури, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), відбувся методичний івент на тему: "Нова українська школа: особливості роботи вчителя фізичної культури". Науково-методичний семінар "Розвиток фізичної культури в контексті реалізації Концепції Нової української школи".

Під час онлайн-засідання було представлено презентації:

1. Матеріали обласного науково-методичного семінару за темою: "Розвиток фізичної культури в контексті реалізації Концепції Нової української школи", що відбувся у межах методичного івенту "Нова українська школа: особливості роботи вчителя фізичної культури". (Бєлєнкова Л.О., голова ТМО вчителів фізичної культури);

2. "Особливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти" (Шпарага А.В., координатор ТМО вчителів фізичної культури).

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 20 вчителів з 12 ЗЗСО селищної територіальної громади. Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора