A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

14.01.2022 на платформі Google Meet для вчителів інформатики, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), відбувся методичний івент

Дата: 14.01.2022 09:26
Кількість переглядів: 69

14.01.2022 на платформі Google Meet для вчителів інформатики, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання), відбувся методичний івент на тему: "Розвиток пізнавальних інтересів і творчих здібностей учнів шляхом використання цікавих завдань на уроках інформатики".

Під час онлайн-засідання обговорили питання:

1. "Вибір та замовлення підручника "Інформатика" для учнів 9 класу" - Сидоренко О.В., голова ТМО, вчитель інформатики Дублянського ліцею.

2. "Розвиток пізнавальних інтересів і творчих здібностей учнів шляхом використання цікавих завдань на уроках інформатики та в позаурочний час" - Тільна І.В., вчитель інформатики Олексіївського ліцею.

3. Інше: "Підсумки ІІ (територіального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у 2021/2022 н.р." 

Координатор ТМО вчителів інформатики - Шпарага А.В., консультант КУ "Краснокутський ЦПРПП".

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 7 вчителів із 7 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 

Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора