A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Матеріали ТМО 30.03.2022

Дата: 30.03.2022 14:56
Кількість переглядів: 107

 

 

 

 

 

 

 

«Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання», вчитель початкових класів Мурафського ліцею Мельник О.І. 

«Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання», вчитель початкових класів Козіївського ліцею Ножка І.І.

 «Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання»  , вчитель початкових класів Козіївського ліцею Коба І.О.

«Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання»,  вчитель початкових класів В’язівського ліцею Борисенко М.І.

«Презентація досвіду роботи», вчитель початкових класів Краснокутського ліцею    Миронюк Н.О.

«Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання», вчитель початкових класів Качалівського ліцею Келеберда В.В. 

«Презентація досвіду роботи», вчитель початкових класів Качалівського ліцею      Келеберда В.В.

 Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання», вчитель початкових класів Краснокутського ліцею Линник Я.В.

«Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання»,   вчитель початкових класів Краснокутського ліцею Наливайко Ю.М.

«Урок у початковій школі в умовах змішаного та дистанційного навчання»,   вчитель початкових класів Краснокутського ліцею Фільова О.О.


« повернутися

Вхід для адміністратора