A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Звернення до педагогів Харківщини

Дата: 10.07.2022 13:22
Кількість переглядів: 41

 

 

 

 

 

 

 

Шановні колеги, у скрутний час Харківська академія неперервної освіти продовжує працювати для педагогів Харківщини. На сайті Академії розміщено звернення ректора Покроєвої Л.Д.
Звернення до педагогів Харківщини
Колектив КВНЗ «Харківська академія непервної освіти» інформує педагогічну громадськість про успішну реалізацію завдань і планів, що були визначені на 1 півріччі 2022 року. Починаючи з 1 квітня, в умовах війни, яку розпочала агресивна і безжалісна сусідня держава, внаслідок чого зазнав руйнівних пошкоджень навчальний корпус ХАНО, нами було розпочато активний пошук шляхів продовження основної діяльності з метою організації в дистанційному (асинхронному) форматі неперервного процесу підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти Харківської області.
Враховуючи ситуацію воєнного стану, ми вирішили повною мірою використати можливості нашого сайту як найдоступнішого засобу спілкування з учителями, вихователями, психологами, керівниками закладів освіти. Для цього щомісячно планували, анонсували і щодня розміщували на основному сайті новітню інформацію, матеріали з науково-методичних заходів, підготовлені фахівцями ХАНО, а на сайті «Дистанційна освіта» педагогам надавалася можливість підвищувати свою кваліфікацію і розвивати професійні компетентності, опановуючи освітні програми курсів і тематичних спецкурсів.
За період квітень – червень 2022 року 12959 педагогів зареєструвалися та взяли участь у наших освітніх заходах, з них: навчалися на курсах і спецкурсах 8414 педагогів, а 3545 – зацікавилися ще й нашими формами науково-методичної роботи (семінарами, конференціями, педагогічними школами тощо), а також отримували індивідуальні консультації відповідних фахівців.
Отже, наші зусилля виявилися результативними. Ми вдячні педагогам закладів освіти за Ваше прагнення до самовдосконалення, підвищення якості педагогічної діяльності навіть у таких складних умовах.
Сподіваємося, що, з урахуванням особливостей старту запровадження з 1 вересня 2022 року нових державних освітніх стандартів у 5-х класах, Вас зацікавлять і допоможуть у освітній діяльності ті нові теми, які ми пропонуємо в серпні з метою підготовки до нового 2022-2023 навчального року. Запрошуємо ознайомитися на нашому сайті з аналітичними матеріалами і планами роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» на серпень і друге півріччя 2022 року, де кожний знайде для себе важливі й актуальні напрями для професійного розвитку. Розбудовуємо якісну українську освіту разом!

З повагою, ректор,
доктор філософії, доцент, заслужений працівник освіти України                             Любов ПОКРОЄВА


« повернутися

Вхід для адміністратора