A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

31.08.2022 на платформі Google Meet для вчителів математики і інформатики, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",  відбувся методичний івент

Дата: 01.09.2022 05:13
Кількість переглядів: 39

 

31.08.2022 на платформі Google Meet для вчителів математики і інформатики, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",  відбувся методичний івент на тему: "Упровадження Державного стандарту базової середньої освіти на уроках математики та інформатики, навчання за модельними програмами НУШ".
Під час онлайн-засідання обговорили питання:
1. "Особливості викладання математики в 2022/2023 н.р." - Трушик Я.В., голова ТМО вчителів математики.
2. "Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання інформатики у 2022/2023 н.р. " - Сидоренко О.В., голова ТМО вчителів інформатики.              
Координатор ТМО вчителів математики - Токар А.Л., психолог ЦПРПП; координатор ТМО вчителів інформатики  - Шпарага А.В., консультант ЦПРПП.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 10 вчителів математики із 15 ЗЗСО селищної територіальної громади та 4 вчителя інформатики із 15 ЗЗСО громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора