A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

02.09.2022 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",

Дата: 02.09.2022 19:10
Кількість переглядів: 53

 

02.09.2022 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",  відбувся методичний міст на тему: "Упровадження Державного стандарту базової середньої освіти на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури, навчання за модельними програмами НУШ. Нові форми роботи для п'ятикласників у дистанційному форматі".
Під час онлайн-засідання обговорили питання:
1. "Упровадження Державного стандарту базової середньої освіти на уроках української мови та літератури, навчання за модельними програмами НУШ. Нові форми роботи для п'ятикласників у дистанційному форматі" - Ковалевська В.М., голова ТМО вчителів української мови та літератури.
2. "Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання зарубіжної літератури в закладах загальної середньої освіти в 2022/2023 н.р. " - Давидич Н.М., голова ТМО вчителів зарубіжної літератури.              
Координатор ТМО вчителів української мови та літератури - Аліна ШПАРАГА, консультант ЦПРПП; координатор ТМО вчителів зарубіжної літератури  - Світлана ПОЛІЩУК, консультант ЦПРПП.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь  26 вчителів української мови  із 15 ЗЗСО селищної територіальної громади та  14 вчителів зарубіжної літератури із 15 ЗЗСО громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора