A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

05.09.2022 на платформі Google Meet для вчителів історії та правознавства, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",  відбувся методичний івент

Дата: 05.09.2022 18:07
Кількість переглядів: 63

 

05.09.2022 на платформі Google Meet для вчителів історії та правознавства, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",  відбувся методичний івент на тему: "Упровадження Державного стандарту базової середньої освіти на уроках історії та правознавства, навчання за модельними програмами НУШ".
Під час онлайн-засідання обговорили питання:
1. "Громадянська та історична галузь: особливості організації освітнього процесу у 2022/2023 н.р." - Іванія І.Г., голова ТМО вчителів історії.
2. "Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання правознавства  в закладах загальної середньої освіти в 2022/2023 н.р. " - Кравченко Н.В., голова ТМО вчителів правознавства.              
Координатор ТМО вчителів історії та правознавства  - Шпарага А.В., консультант Центру.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь  9 вчителів історії  із 15 ЗЗСО селищної територіальної громади та 7 вчителів правознавства  із 10 ЗЗСО громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора