A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Запрошення на міжнародну онлайн-конференцію

Дата: 20.09.2022 15:32
Кількість переглядів: 53

 

Запрошення на міжнародну онлайн-конференцію

Шановні колеги! Запрошуємо вас на освітню подію - конференцію «Безпека дітей та молоді в інтернеті», що відбудеться в Польщі та онлайн з 27 по 30 вересня.

Ця міжнародна конференція є найбільшою подією в Польщі на тему онлайн-загроз та безпеки в мережі. Доєднатися можуть усі охочі представники навчальних закладів, неурядових організацій, органів державного управління, судової влади та інтернет-індустрії.

Цього року захід матиме гібридний характер - зустріч транслюватиметься в прямому ефірі, а також проходитиме офлайн у Варшаві. 27-28 вересня пленарні засідання транслюватимуться в прямому ефірі з місця проведення конференції у Варшаві, а 29-30 вересня можна буде взяти участь в онлайн-сесіях, на які потрібно буде зареєструватися.

Участь у конференції безкоштовна. Іноземні виступи під час пленарних засідань будуть перекладатися українською, польською та англійською мовами. Конференція також буде перекладатися мовою жестів.

Засновниця освітнього проєкту #stop_sexтинг Анастасія Дьякова стане спікеркою події українською мовою, а тренерка та психологиня проєкту Аліна Касілова та тренер-методолог проєкту Василь Філоненко проведуть практичні сесії.

Реєструйтеся та беріть участь у заході за посиланням: https://conference.saferinternet.pl/ua/rejestracjaua



« повернутися

Вхід для адміністратора