A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

29.09.2022 на платформі Google Meet для вчителів предмета "Захист України", в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",  відбувся методичний івент

Дата: 29.09.2022 15:46
Кількість переглядів: 27

 

 

29.09.2022 на платформі Google Meet для вчителів предмета "Захист України", в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) та в межах педагогічної онлайн - толоки "Україна - мій дім! Тримаємо освітній фронт разом!",  відбувся методичний івент на тему: "Організація освітнього процесу на уроках навчального предмета "Захист України" у 2022/2023 н.р.".
Під час онлайн-засідання обговорили питання:
1. "Особливості організації освітнього процесу на уроках предмета "Захист України" у 2022/2023 н.р." - Пономаренко Ю.В., вчитель предмета "Захист України" Костянтинівського ліцею.
2. "Концепція національно-патріотичного виховання в системі освіти України (затверджена наказом МОН України від 06.06.2022 N527)" - Шпарага А.В., консультант КУ "Краснокутський ЦПРПП".      
3. Дії в надзвичайних ситуаціях в умовах війни - Пономаренко Ю.В., вчитель предмета "Захист України" Костянтинівського ліцею.
Координатор ТМО вчителів предмета "Захист України"  - Шпарага А.В., консультант Центру.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 8 вчителів предмета "Захист України" із 9 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора