A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Сьогодні День Збройних сил України ми зустрічаємо в умовах воєнного стану

Дата: 06.12.2022 07:26
Кількість переглядів: 43

 

Збройні сили України —

Слава, гордість, міць країни!

Захищають мир, свободу,

Служать рідному народу!

Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу та рідної землі. Сьогодні День Збройних сил України ми зустрічаємо в умовах воєнного стану, а тисячі офіцерів і солдатів героїчно захищають нашу Батьківщину зі зброєю в руках...

Нині ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Саме у цей складний для нашої країни час ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці.

Шановні військовослужбовці!

Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Спокій наших будинків, спокій наших близьких у Ваших надійних, сильних руках. Ми дякуємо Вам за те, що маємо змогу продовжувати працювати, навчати дітей, піклуватися про родини, спокійно спати.

Прийміть вітання з найкращими побажаннями: міцного здоров'я, невичерпної енергії, світлого настрою, незламної віри і якнайшвидшої перемоги!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Героям слава!



« повернутися

Вхід для адміністратора