A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Щиро вітаємо Кулик Маргариту, ученицю 8 класу Колонтаївського ліцею, з відзнакою ІІ ступеня за перемогу на ІV (фінальному) етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 26.04.2023 09:56
Кількість переглядів: 29

 

Щиро вітаємо Кулик Маргариту, ученицю 8 класу Колонтаївського ліцею (керівник - Гончаренко Любов Іванівна, вчитель української мови та літератури Колонтаївського ліцею), з відзнакою ІІ ступеня за перемогу на ІV (фінальному) етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка». Приємно, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.04.2023 № 471 «Про нагородження переможців ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» серед учасників фіналу від Харківської області визначені лише 12 переможців, які отримали відзнаки І-ІІІ ступеня, серед яких і наша Маргарита.

Щиро вітаємо із прекрасним та високим результатом ученицю та її керівника! Бажаємо подальших творчих успіхів і нових перемог!

Пишаємося нашими обдарованими та талановитими учнями! Радіємо, що Маргарита гідно представила нашу громаду на Всеукраїнському рівні!



« повернутися

Вхід для адміністратора