A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

25.08.2023 на платформі Googlе Meet відбулося засідання ТМО (територіального методичного об’єднання) за напрямом "Українська мова, література, зарубіжна література" в рамках серпневої педагогічної декади на тему: «Актуальні питання 2023/2024 н.р.

Дата: 25.08.2023 15:08
Кількість переглядів: 28

 

25.08.2023 на платформі Googlе Meet відбулося засідання ТМО (територіального методичного об’єднання) за напрямом "Українська мова, література, зарубіжна література" в рамках серпневої педагогічної декади на тему: «Актуальні питання 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат і розривів. Формування сучасного освітнього середовища мовно-літературної галузі шляхом інтеграції».

Під час засідання обговорили питання :

1. «Актуальні питання 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат і розривів. Формування сучасного освітнього середовища мовно-літературної галузі шляхом інтеграції» - Ковалевська В.М., голова ТМО вчителів української мови та літератури.

2. «Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання зарубіжної літератури в закладах загальної середньої освіти в 2023/2024 н.р.» - Давидич Н.М., голова ТМО вчителів зарубіжної літератури.

Координатор ТМО вчителів української мови та літератури - Шпарага А.В., консультант Центру; координатор ТМО вчителів зарубіжної літератури - Поліщук С.М., консультант Центру.

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 45 педагогічних працівників із 15 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".

Щиро дякуємо учасникам за приділений час та увагу! Вітаємо з прийдешнім новим 2023/2024 н.р.! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора