A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

28.08.2023 на платформі Goоgle Meet відбулося засідання ТМО (територіального методичного об’єднання) за напрямом "Трудове навчання. Технології" в рамках серпневої педагогічної декади на тему: «Актуальні питання 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат

Дата: 28.08.2023 13:36
Кількість переглядів: 11

 

28.08.2023 на платформі Goоgle Meet відбулося засідання ТМО (територіального методичного об’єднання) за напрямом "Трудове навчання. Технології" в рамках серпневої педагогічної декади на тему: «Актуальні питання 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат і розривів».

Під час засідання обговорили питання :

1. Методичне забезпечення викладання " Трудового навчання та технологій" в закладах загальної середньої освіти в 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат і розривів - Семененко Н.В., голова ТМО вчителів трудового навчання та технологій.

2. Використання творчих проєктів на уроках технологій з метою формування ключових компетентностей учнів 6 класу в умовах реалізації засад НУШ - Семененко Н.В., голова ТМО вчителів трудового навчання та технологій.

3. Особливості формування компетентностей на уроках предмета "Технології"- Семененко Н.В., голова ТМО вчителів трудового навчання та технологій.

Координатор ТМО вчителів трудового навчання та технологій Поліщук С.М.- консультант Центру.

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 18 педагогічних працівників із 13 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".

Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора