A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

28.08.2023 на платформі Googlе Meet відбулося засідання ТМО (територіального методичного об’єднання) за напрямом "Фізична культура" в рамках серпневої педагогічної декади на тему: «Актуальні питання 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат і розривів»

Дата: 28.08.2023 13:37
Кількість переглядів: 17

 

28.08.2023 на платформі Googlе Meet відбулося засідання ТМО (територіального методичного об’єднання) за напрямом "Фізична культура" в рамках серпневої педагогічної декади на тему: «Актуальні питання 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат і розривів».

Під час засідання Бєлєнкова Л.О., голова ТМО вчителів фізичної культури, презентувала:

1. «Освітні втрати і розриви: поняття, причини, наслідки й шляхи подолання в організації викладання освітньої галузі «Фізична культура» (за матеріалами Ірини Волкової, старшої викладачки кафедри виховання й розвитку особистості КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»).

2. «Методичні рекомендації щодо викладання навчального предмета «Фізична культура» у ЗЗСО у дистанційному форматі в умовах воєнного стану» (за матеріалами Ольги Лобаньової, методистки Центру громадського виховання КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»).

3. «Оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти в Новій українській школі».

Координатор ТМО вчителів фізичної культури - Шпарага А.В., консультант Центру.

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 20 педагогічних працівників із 14 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".

Щиро дякуємо учасникам за приділений час та увагу! Вітаємо з прийдешнім новим 2023/2024 н.р.! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора