A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та прихильників здорового способу життя - День фізичної культури і спорту

Дата: 08.09.2023 13:09
Кількість переглядів: 17

 

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та прихильників здорового способу життя - День фізичної культури і спорту. 
Спорт уособлює в собі молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров'я, а й загартовує характер і волю.
Сьогодні ми висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто працює у сфері фізичної культури, – педагогам, тренерам і спортсменам, чиїми перемогами ми по праву пишаємося. Своїми досягненнями та натхненною працею ви прославляєте нашу громаду, вносите вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху на Краснокутщині. 
Шановні колеги! Бажаємо вам міцного здоров’я, постійного натхнення, невичерпної енергії та славних перемог у всіх справах! Здорове і спортивне суспільство – це гідне щасливе майбутнє нашої громади!
Вдалих стартів! Зі святом!



« повернутися

Вхід для адміністратора