A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

14.09.2023 на платформі Google Meet відбулось спільне засідання ТМО (територіальних методичних об'єднань) вихователів, музичних керівників і інструкторів з фізкультури ЗДО

Дата: 15.09.2023 05:54
Кількість переглядів: 29

 

14.09.2023 на платформі Google Meet відбулось спільне засідання ТМО (територіальних методичних об'єднань) вихователів, музичних керівників і інструкторів з фізкультури ЗДО в рамках серпневої педагогічної декади "Актуальні питання 2023/2024 н.р. Подолання освітніх втрат і розривів".
Під час засідання обговорили питання:
1. "Пріоритетні напрями діяльності ЗДО в 2023/2024 н.р. Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу у 2023/2024 н.р. у ЗДО"- Поліщук С.М., консультант ЦПРПП, координатор ТМО.
2. "Організація та здійснення освітньої діяльності в дистанційному форматі в Краснокутському ЗДО 1"- Сургай Т.О., вихователь-методист Краснокутського ЗДО 1.
3. "Освітні втрати в ЗДО як передумова  подальших освітніх втрат"- Пархоменко Л.Л., вихователь Краснокутського ЗДО 1, голова ТМО вихователів молодших груп ЗДО.
4.Освітні втрати та розриви у навчанні молодших дошкільників та шляхи їх подолання"- Косенко О.М., голова ТМО вихователів старших груп ЗДО.
5. "Освітні втрати: причини та шляхи подолання в різновікових групах ЗДО"- Гиль А.О., голова ТМО вихователів різновікових груп ЗДО.
6."Соціально-громадянська компетентність дошкільника через мистецтво. Сучасний освітній вектор"-Сита І.О., голова ТМО музкерівників ЗДО.

Координатор ТМО вихователів ЗДО Поліщук С.М., консультант Центру.

В засіданні ТМО взяли участь 58 педагогічних працівників із 11 ЗДО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному вебсайті КУ "Краснокутський ЦПРРП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".
 Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора