A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Щороку 6 грудня ми вшановуємо Збройні Сили України. ЗСУ завжди були нашою гордістю та славою

Дата: 06.12.2023 08:38
Кількість переглядів: 10

 

 

Щороку 6 грудня ми вшановуємо Збройні Сили України. ЗСУ завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

Сьогодні, в День Збройних Сил України, ми вітаємо і щиро ДЯКУЄМО за мирні світанки нашим ЗАХИСНИКАМ і ЗАХИСНИЦЯМ, які мужньо боронять територіальну цілісність рідної української землі та захищають нас від ворога. 

Сьогодні ми згадуємо кожного відважного воїна, хто віддав своє життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших ГЕРОЇВ в ім’я України… 🕯️

ЗСУ — одні з найкращих і найсильніших представників нашої нації. Ми віримо у вас, завжди підтримаємо і бажаємо здоров’я та сил! Нехай Янголи-охоронці всюди будуть з вами поруч! Нехай Господь оберігає вас!🙏🏻 Слава ЗСУ! Слава Україні! 



« повернутися

Вхід для адміністратора