A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

18.01.2024 на платформі Google Meet для вчителів інформатики в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) відбулася палітра досвіду «Інноваційні способи зробити урок інформатики у дистанційному форматі цікавим: цифрові лайфхаки»

Дата: 18.01.2024 19:08
Кількість переглядів: 18

 

18.01.2024 на платформі Google Meet для вчителів інформатики в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання)  відбулася палітра досвіду «Інноваційні способи зробити урок інформатики у дистанційному форматі цікавим: цифрові лайфхаки».
Під час засідання обговорили питання:
1. Презентація досвіду роботи в міжатестаційний період «Інноваційні способи зробити урок інформатики у дистанційному форматі цікавим: цифрові лайфхаки» - Котелевська О.І., вчитель інформатики Мурафського ліцею.      
2. Презентація досвіду роботи в міжатестаційний період «Нові підходи до навчання та викладання інформатики у дистанційному форматі: цифрові лайфхаки» -  Піх Я.І., вчитель інформатики Краснокутського ліцею N 1.
3. Презентація «Кібербезпека та інформаційна безпека. Тиждень безпечного інтернету: обмін досвідом і рекомендаціями» - Трушик Я.В., вчитель інформатики Пархомівського ліцею. 
Координатор ТМО вчителів інформатики  - Шпарага А.В., консультант Центру.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 16 вчителів інформатики із 12 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора