A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

25.01.2024 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) відбулася палітра досвіду

Дата: 25.01.2024 18:18
Кількість переглядів: 12

 

25.01.2024 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання)  відбулася палітра досвіду «Практика використання сучасних освітніх технологій навчання українській мові та літературі в дистанційному форматі».
Під час засідання було презентовано досвід роботи вчителів-словесників у міжатестаційний період:
1.«Загальні підходи до проведення та конструювання уроків з використанням інформаційних технологій» - Пономаренко В.А., вчитель української мови та літератури Краснокутського ліцею №1.      
2. «Розвиток ключових компетентностей на уроках української мови» -  Гладка В.М., вчитель української мови та літератури Олексіївського ліцею.
3. «Презентація досвіду роботи» - Соколовська Л.В., вчитель української мови та літератури Краснокутського ліцею №1. 
4. «Досвід роботи» - Шостак О.М., вчитель української мови та літератури Краснокутського ліцею №1. 
5. «Формування ключових і предметних компетентностей учнів на уроках української мови та літератури» - Ковальчук Л.В., вчитель української мови та літератури Краснокутського ліцею №1. 
6. «Методи та прийоми національно-патріотичного виховання на уроках української мови та літератури в умовах дистанційного навчання» - Комар Т.О., вчитель української мови та літератури Костянтинівського ліцею.
7. «Методи та прийоми національно-патріотичного виховання на уроках української мови та літератури в умовах дистанційного навчання» - Жук С.О., вчитель української мови та літератури Костянтинівського ліцею.
8. «З досвіду роботи» - Яковенко О.В., вчитель української мови та літератури Краснокутського ліцею №1.
Координатор ТМО вчителів української мови та літератури - Шпарага А.В., консультант Центру.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 33 вчителя української мови та літератури із 14 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора