A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

26.01.2024 на платформі Google Meet для вчителів математики в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання)  відбулася палітра досвіду 

Дата: 26.01.2024 18:39
Кількість переглядів: 18

 

26.01.2024 на платформі Google Meet для вчителів математики в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання)  відбулася палітра досвіду  "Обмін досвідом в рамках атестаційного періоду педагогічних працівників за умов дистанційного навчання та воєнного стану".

Під час засідання обговорили питання:

1.Презентація досвіду роботи «Формування ключових компетентностей на уроках математики» - Сколібог В. І., вчитель математики Краснокутського ліцею №1.

2.Презентація досвіду роботи «Шляхи подолання освітніх втрат в умовах дистанційного навчання (власний досвід)» - Белевцова І.О., вчитель математики Козіївського ліцею.

3.Презентація досвіду роботи «Проектна діяльність як засіб реалізації STEM-освіти» (на прикладі проєкту «Патріотична клумба» STEM - проєкт за темою «Побудова прямокутника в ландшафтному дизайні») - Бабич Ю. І., вчитель математики Каплунівської гімназії.

4. Презентація досвіду роботи «Формування математичних компетентностей на уроках математики»; презентація «Лінійні рівняння з параметрами» - Левченко Р. В., вчитель математики Краснокутського ліцею №1.

5.Презентація «Квадратні рівняння з параметрами» - Миргород Л. А., вчитель математики Краснокутського ліцею №1.

Координатор ТМО вчителів біології і хімії - Токар А.Л., психолог Центру.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 17 вчителів із 10 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ". 

Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора