A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

06.02.2024 на платформі Google Мееt для вчителів зарубіжної літератури в рамках ТМО (територіального методичного об’єднання) відбулася палітра досвіду

Дата: 07.02.2024 06:10
Кількість переглядів: 21

 

06.02.2024 на платформі Google Мееt для вчителів зарубіжної літератури в рамках ТМО (територіального методичного об’єднання) відбулася палітра досвіду «Організація освітнього простору в мовно-літературній галузі під час подолання освітніх втрат і розривів».

Під час засідання обговорили питання:
1. Презентація досвіду роботи «Актуальні питання вивчення зарубіжної літератури в умовах дистанційної освіти» - Давидич Наталія Миколаївна, голова ТМО, вчитель зарубіжної літератури Мурафського ліцею.
2. Презентація досвіду роботи «Організація освітнього процесу в умовах дистанційного навчання і подолання освітніх втрат» - Москаленко С.Л., вчитель зарубіжної літератури Пархомівського ліцею.
3. Презентація досвіду роботи «Організація освітнього процесу в умовах дистанційного навчання і подолання освітніх втрат» - Стецюра Ю.З., вчитель зарубіжної літератури Пархомівського ліцею.

Координатор ТМО вчителів зарубіжної літератури – Тетяна ФЕДОРЕЦЬ, консультант Центру.

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь  18 вчителів із  14 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ «Краснокутський ЦПРПП» в розділі «ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ». Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора