A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

08.02.2024 на платформі Google Мееt для вихователів старших і молодших груп закладів дошкільної освіти в рамках ТМО (територіального методичного об’єднання) відбувся педагогічний аукціон

Дата: 08.02.2024 15:17
Кількість переглядів: 19

 

08.02.2024 на платформі Google Мееt для вихователів старших і молодших груп закладів дошкільної освіти в рамках ТМО (територіального методичного об’єднання) відбувся педагогічний аукціон «Національно-патріотичне виховання в умовах дистанційного навчання. Розвиток творчих здібностей та формування патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку».

Під час засідання обговорили питання:

1. Презентація досвіду роботи «Дидактична гра - як засіб розвитку логіко-математичної компетентності дошкільників в умовах сьогодення» - Гиль Альона Олексіївна, голова ТМО вихователів різновікових груп ЗДО, вихователь Краснокутського ЗДО №2.

2. Презентація досвіду роботи «Практичним досвідом в умовах дистанційного навчання» - Каменська А.І., вихователь Рябоконівського ЗДО.

3. Презентація досвіду роботи «Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку» - Авраменко Н.О., вихователь Пархомівському ЗДО.

4. Презентація досвіду роботи «Формування громадянсько-патріотичних почуттів та розвиток творчих здібностей у дітей дошкільного віку» голова ТМО музичних керівників ЗДО Сита Інна Олексіївна.

5. Презентація досвіду роботи «Робота музичного керівника в ЗДО» музичний керівник Краснокутського ЗДО №3 Панченко М.Ю.

6. Презентація досвіду роботи «Розвиток творчих здібностей та формування патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку» - Кондратенко Г.П., музичний керівник Краснокутського ЗДО №3.

Координатор ТМО вихователів, музичних керівників ЗДО – Тетяна ФЕДОРЕЦЬ, консультант Центру.

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 27 вихователів та музичних керівників із 12 ЗДО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ «Краснокутський ЦПРПП» в розділі «ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ». Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора