A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

12.02.2024 на платформі Google Meet для вчителів історії та вчителів правознавства в рамках ТМО відбулася палітра досвіду «Практика використання сучасних освітніх технологій навчання історії та правознавства в умовах дистанційного навчання"

Дата: 12.02.2024 16:37
Кількість переглядів: 22

12.02.2024 на платформі Google Meet для вчителів історії та вчителів правознавства в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) відбулася палітра досвіду «Практика використання сучасних освітніх технологій навчання історії та правознавства в дистанційному форматі».
Під час засідання було презентовано досвід роботи вчителів у міжатестаційний період:
1.«Формування ключових та предметної компетентностей на уроках історії» - Чечуйко В.Н., вчитель історії Краснокутського ліцею №1.
2. «Національно-патріотичне виховання на уроках історії та в позаурочний час» - Карелов В.В., вчитель історії Слобідської гімназії.
3. Шмат Н.М., вчитель історії та правознавства Колонтаївського ліцею:
3.1. «Презентація передового педагогічного досвіду роботи на тему «Сучасні форми візуалізації навчального матеріалу як засіб формування предметних компетентностей на уроках історії та правознавства в умовах дистанційного навчання»;
3.2. «Презентація зошита «Історія України, 11 клас. Зошит для практичних робіт».

Координатор ТМО вчителів історії та вчителів правознавства - Аліна ШПАРАГА, консультант Центру.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 18 вчителів історії та 9 вчителів правознавства із 14 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора