A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Важлива інформація для тих, хто не гаяв часу і вже створив реєстраційну картку-заяву: реєстрація для участі в сертифікації не завершується на цьому етапі. Успішна реєстрація — це ще й вчасно надісланий комплект документів до регіонального центру оцін

Дата: 19.01.2024 15:20
Кількість переглядів: 11

Важлива інформація для тих, хто не гаяв часу і вже створив реєстраційну картку-заяву: реєстрація для участі в сертифікації не завершується на цьому етапі. Успішна реєстрація — це ще й вчасно надісланий комплект документів до регіонального центру оцінювання якості освіти (поштову адресу зазначено в контрольно-інформаційному листі до реєстраційної картки-заяви, який потрібно було завантажити після її формування).

Ви вже створили реєстраційну картку-заяву та разом з іншими реєстраційними документами надіслали її до регіонального центру?
Хвилюєтеся, очікуючи на відповідь щодо результату реєстрації? Нагадуємо про можливість перевірити стан опрацювання реєстраційних документів. Для цього після надсилання документів до регіонального центру скористайтеся відповідним сервісом http://surl.li/pjjxp на нашому вебсайті. У разі успішної реєстрації отримайте за номером реєстраційної картки-заяви дані для входу до Кабінету учасника сертифікації http://surl.li/pjjyr раніше, ніж вам буде доставлено лист із реєстраційним повідомленням.

Джерело: сайт УЦОЯО


« повернутися

Вхід для адміністратора