A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

25.03.2024 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури, які викладають в 11-х класах, в рамках ТМО відбувся вебінар-практикум "Дієві методи підготовки учнів 11-х класів до НМТ-2024 з української мови"

Дата: 25.03.2024 14:08
Кількість переглядів: 13

25.03.2024 на платформі Google Meet для вчителів української мови та літератури, які викладають в 11-х класах, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) відбувся вебінар-практикум «Дієві методи підготовки учнів 11-х класів до НМТ-2024 з української мови». Під час засідання Ковалавеська В.М., голова ТМО вчителів української мови та літератури, ознайомила учасників з матеріалами методистки Центру медичної та аналітичної роботи КВНЗ «ХАНО» Радченко Ю.В. «Алгоритм якісної підготовки здобувачів освіти до ЗНО/НМТ з української мови в 2023/2024 н.р. в умовах сучасних викликів: організаційно-методичний та практичний аспекти». В рамках практичної частини зустрічі голова ТМО продемонструвала власні зразки завдань з використанням різних сервісів та застосунків.
Координатор ТМО вчителів української мови та літератури - Шпарага А.В., консультант Центру.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 10 вчителів української мови та літератури, які викладають в 11-х класах, із 9 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора