A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

04.04.2024 на платформі Google Meet для вчителів історії України, які викладають в 11-х класах, в рамках ТМО відбувся вебінар-практикум «Успішне складання НМТ-2024 з історії України: підвищуємо мотивацію до навчання та розвиваємо компетентності»

Дата: 04.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 5

04.04.2024 на платформі Google Meet для вчителів історії України, які викладають в 11-х класах, в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання)  відбувся вебінар-практикум «Успішне складання НМТ-2024 з історії України: підвищуємо мотивацію до навчання та розвиваємо компетентності».
Під час засідання Іванія І.Г., голова ТМО вчителів історії, ознайомила учасників засідання з матеріалами ресурсної зустрічі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» від 28.03.2024 «Успішне складання НМТ з історії України: долаємо освітні втрати, підвищуємо мотивацію до навчання, розвиваємо компетентності».
 В рамках практичної частини зустрічі присутні на засіданні колеги поділилися дієвими порадами щодо підготовки учнів до НМТ з історії України та продемонстрували власні зразки завдань з використанням різних сервісів і застосунків.
Координатор ТМО вчителів історії - Аліна ШПАРАГА, консультант Центру.
Голова ТМО - Ірина ІВАНІЯ, вчитель історії Дублянського ліцею.
В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 6 вчителів історії України, які викладають в 11-х класах, із 10 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".
Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора