A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "КРАСНОКУТСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ" КРАСНОКУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

09.04.2024 на платформі Google Meet для вчителів математики в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) відбувся вебінар-практикум «Підготовка до НМТ-2024 з математики в умовах подолання навчальних втрат»

Дата: 09.04.2024 15:43
Кількість переглядів: 7

09.04.2024 на платформі Google Meet для вчителів математики в рамках ТМО (територіального методичного об'єднання) відбувся вебінар-практикум «Підготовка до НМТ-2024 з математики в умовах подолання навчальних втрат». Під час засідання Яна Трушик, голова ТМО вчителів математики, ознайомила учасників засідання з матеріалами ресурсної зустрічі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» від 20.03.2024 «Підготовка до НМТ з математики в умовах подолання навчальних втрат». В рамках практичної частини зустрічі на засіданні розглянули дієві поради щодо підготовки учнів до НМТ - 2024 з математики з використанням різних
сервісів і застосунків.

Координатор ТМО - Аліна ТОКАР, психолог
Центру.

Голова ТМО - Яна Трушик, вчитель математики Пархомівського ліцею.

В онлайн-засіданні ТМО взяли участь 11 вчителів математики із 6 ЗЗСО селищної територіальної громади. Всі презентації та матеріали засідання будуть розміщені на офіційному веб-сайті КУ "Краснокутський ЦПРПП" в розділі "ПРОФЕСІЙНІ СПІЛЬНОТИ".

Щиро дякуємо за участь! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю! 


« повернутися

Вхід для адміністратора